Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (6.78 secunde)
Persoanele fizice in varsta de peste 62 de ani, carora li s-a validat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate conform legilor fondului funciar si care opteaza irevocabil pentru despagubirile platite de investitor, vor putea beneficia de renta viagera agricola, conform unei noi ordonante de urgenta.
247/2005 privind reforma în domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente.
O firma ia nastere in trei zile, dar moare in mai bine de doua luni. In Dolj, PFA-urile se inchid voluntar in numar mare.
Ileana Bloanca, din Craiova, s-a trezit, in urma cu patru ani, cu conducta de apa si caminul pe terenul vecinului - un nepot cu care si-a impartit mostenirea dupa moartea sotului.
Inpolitics publica articolul "Dusmanii presei libere", de pe blogul lui Sorin Rosca Stanescu - www.sroscas.ro, pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare dezvaluirile lui SOV despre Basescu.
Ieri, in urma primirii unei simple instiintari de la o societate de asigurari, am descoperit faptul ca si eu voi fi victima unei colosale escrocherii, pusa la cale chiar de catre statul roman.
Nu de putine ori, in cazul acestor vanzari, reprezentantii asociatiilor joaca un rol important, obligandu-i pe unii dintre proprietari, prin tot felul de tertipuri, sa-si dea acordul. Pasii care trebuie urmati in astfel de vanzari par anevoiosi, dar nu sunt greu de realizat.
Ministerul Finantelor Publice a lansat miercuri in dezbatere publică doua proiecte de acte normative a caror aplicare, coroborata cu alte acte din legislatia secundara, va conduce la eliminarea si comasarea a 92 de taxe parafiscale si tarife.
Comisia Europeana solicita Germaniei si Romaniei sa transpuna integral normele UE in domeniul pastrarii datelor Comisia Europeana a solicitat joi in mod oficial Germaniei si Romaniei sa ia masuri in vederea asigurarii conformitatii depline cu normele UE in domeniul pastrarii datelor, in termen de doua luni, informeaza un comunicat.
Dan Diaconu) In primul si-n primul rand din cauza ta. Stiu ca FB joaca in liga neomarxist-tefelista a corectitudinii politice, insa cei care reusesc sa-ti inchida contul o fac utilizand instrumentele banale ale serviciului.
In ziua cand a atins crestetul acestei varstei, 14 decembrie 2013, Actorul si-a facut un cadou: ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013.
La serviciu, amanati intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. ... Situatii dificile apar in fiecare zi, mai putin in privinta persoanei iubite. In weekend va relaxati alaturi de cei dragi.
Ea era bantuita in lung si-n lat de urgiile tataresti si cetele cazacilor zaporojeni pusi pe prada. Din aceasta cauza putini erau temerarii care indrazneau sa se aseze cu traiul in aceste regiuni, botezate in spiritul timpului - Taurida. ... Istoriografia oficiala vede in aceasta regiune patria statalitatii ucrainene.
Oprescu s-a intors in sala de operatii / stiripesurse.ro Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg.
Dupa ce a fost prins, la inceputul lunii, in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin, fratele Paulei Seling a atras din nou atentia asupra sa, insa, de data aceasta, cu o fapta ceva mai cumint.
In data de 7 octombrie, in jurul orelor 20:00, redactia Realitatea din Calarasi a fost contactata de catre un locuitor, al unui bloc situat in apropierea parcului Jirlau. Acesta, a fost martor la un eveniment nu tocmai placut, petrecut in Parcul Jirlau.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Acuzat si anchetat in dosarul Flota, Basescu este, mai nou, tinta unor amenintari mafiote, dupa cum precizeaza directorul Serviciului Roman de Informatii - Radu Timofte, acelasi director care sta in expectativa pentru a se lamuri problema continuarii mandatului de sef al SRI.
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. ... Ce se intimpla daca nu au acte sau au acte expirate?
google-analytics.com